Geen verbinding tussen de pc en de laser

Mogelijke oplossingen voor verbindingsproblemen tussen laser en software

Als u de foutmelding "Connection to engraver is broken" krijgt in de JobControl®-software, is het probleem waarschijnlijk te vinden in de Windows-instellingen van uw USB-verbinding. Wij laten u weten welke instellingen u moet invoeren in Windows om dit probleem op te lossen.

Drie stappen om een werkende USB-verbinding te krijgen:

1. Selecteer in het menu "Control Panel" de optie "All system control elements" of "System and Security".

2. Activeer in het tabblad "Power Options" de keuze "High performance".

3. Selecteer in het tabblad "Device Manager" de relevante USB-interface. Rechtsklik op "Adjustments" en deactiveer de modus "Computer can switch off the device to save energy" onder "Energy management".

Maak nu opnieuw verbinding tussen de laser en uw pc met de knop in de JobControl®-software. Het probleem zou nu moeten zijn opgelost.