--------------------------

Launch! - Ruby® 2.3

Selecteer importroutines voor PDF-bestanden

Definieer of meerdere pagina's PDF's moeten worden geïmporteerd als één ontwerp of meerdere ontwerpen. Het is ook mogelijk om een paginalimiet per PDF-bestand te kiezen.

Geavanceerde tekstmodules

Met de lettertype widget is het nu eenvoudiger om lettertype eigenschappen in te stellen. Dit omvat een voorbeeld van het lettertype in het ontwerp en vele andere lettertype-instellingen. Bovendien is het nu mogelijk om het lettertype te selecteren voordat u begint te typen.

Snelkoppelingen

Door een vraagteken (?) in te typen krijgt u een lijst van alle beschikbare sneltoetsen. De lijst met snelkoppelingen verandert afhankelijk van het scherm. Alleen beschikbare snelkoppelingen worden getoond.

Hoogte/breedte van lijnen instellen

Het is mogelijk om ook transformaties (hoogte, breedte) van lijnen toe te passen. Verhoudingen kunnen vergrendeld en ontgrendeld worden.

Selecteer meerdere elementen

Gebruik "Shift" of "Ctrl" om meerdere elementen op het ontwerp- of voorbereidingsscherm te selecteren.

Materiaalparameters getoond in "produceren" scherm

De operator kan nu de gedefinieerde laserprocessen en parameters zien in het "produceren" scherm.

Gebruikersnaam in plaats van emailadres

Rechtsboven toont Ruby® nu de gebruikersnaam in plaats van het emailadres.

Veel meer verbeteringen:

Speedy 360 Run op Ruby® met Vision Design & Position ondersteuning
Weergave van berekening van jobtijd is verbeterd

Wilt u meer weten over Ruby®?

Neem contact op