--------------------------

Lasermarkeren van teksten die zijn gekoppeld aan externe bestanden

Wij laten u zien hoe u productinformatie uit externe bestanden kunt koppelen aan de lasermarkeersoftware SpeedMark. U kunt deze informatie dan omzetten naar tekst of code en uw producten markeren.

Streepjescodes en seriële tekst maken die gekoppeld zijn aan een extern bestand

Met SpeedMark-markeersoftware is het heel gemakkelijk om producten te lasermarkeren met tekst of 1D/2D-codes. Als deze content dynamisch moet zijn en moet worden geïmporteerd van een extern bestand (zoals .txt of .csv), kan de gebruiker dit in SpeedMark doen met slechts een paar muisklikken - zonder enige programmeerkennis.

Productlabelen met dynamische gegevens

Veel industriële onderdelen moeten permanent worden gemarkeerd met informatie zoals terugleesbare codes, serienummers, logo's, alfanumerieke tekens of andere (dynamische) tekstmarkeringen. De markeringen moeten permanent en betrouwbaar zijn om de traceerbaarheid en beveiliging te garanderen. In veel branches worden lasermarkeerapparaten gebruikt om aan deze eisen te voldoen.

Een Trotec lasersysteem is gemakkelijk te bedienen dankzij de intuïtieve SpeedMark-markeersoftware. Het importeren van een spreadsheet uit een extern bestand en het markeren van een streepjescode en tekst kan worden gedaan met slechts een paar muisklikken. Al deze functies zijn onderdeel van de SpeedMark-markeersoftware en er zijn geen externe programma's voor nodig. De gebruiker hoeft niet over programmeervaardigheden te beschikken. Als u hogere eisen stelt aan een geautomatiseerd markeerproces, kan SpeedMark ook een geautomatiseerde koppeling naar een extern systeem, bijvoorbeeld SAP, tot stand brengen.

SpeedMark Tutorial