--------------------------

Ruby® 2.3 - 14.06.2022

Nieuwe functies:

•  Tekstwidget

Met de nieuwe tekstfunctie wordt een widget geopend waarmee de eigenschappen van het lettertype gemakkelijker kunnen worden ingesteld. Dit omvat een preview van het lettertype in het ontwerp en het tonen van teksteigenschappen alleen wanneer teksten zijn geselecteerd. Bovendien is het nu mogelijk om het lettertype te kiezen voordat u begint te typen.

• Aparte installatie van Print & Cut-camerastuurprogramma via instellingen

Om de installatie-setup te verbeteren kan het stuurprogramma voor Print & Cut-camera's nu apart worden geïnstalleerd. Het stuurprogramma wordt niet meer automatisch geïnstalleerd met de Ruby®-setup. Om het stuurprogramma te installeren volgt u de installatiegids van de camera in de Ruby®-instellingen.

• Materiaalparameters worden getoond in het scherm MAKEN

De gebruiker kan nu de gedefinieerde laserbewerkingen en materiaaleffecten zien in het scherm MAKEN.

• Informatie over updates in instellingen/info

Bekijk de status van het updatemechanisme en wanneer de laatste check op nieuwe updates gebeurde

Verbeteringen en updates:

• Grotere preview van de taak op het scherm MAKEN

Met een dubbelklik op de preview van de taak kunt u inzoomen op de taak en ziet u geen lege gebieden

• Snelkoppelingen-pictogram

Door op het vraagtekenpictogram te klikken verkrijgt u een lijst met alle beschikbare sneltoetsen. De lijst met sneltoetsen verandert afhankelijk van het scherm. Alleen de beschikbare sneltoetsen worden getoond.

• Bekijk op het scherm BEHEREN of er al een taak is gemaakt

• Gebruikersnaam in plaats van e-mailadres

Rechtsboven toont Ruby® nu de gebruikersnaam in plaats van het e-mailadres.

• Hoogte en breedte van lijnen instellen

Het is nu ook mogelijk om veranderingen (hoogte, breedte) van lijnen toe te passen. De verhoudingen kunnen worden vergrendeld en ontgrendeld.

• Aantal objecten direct invoeren met array ontwerpen

• Meerdere elementen selecteren

Met 'Shift' of 'Ctrl' kunt u meerdere elementen op het ontwerp- of voorbereidingsscherm selecteren.

• Uniforme UI voor widgets

• Bijgewerkte interface voor Vision Design & Position-kalibratieprocedure

Opmerkelijke foutoplossingen:

• DXF-bestanden importeren met correcte kleur

• Verbeterde prestaties bij het importeren van PDF/CDR

• Snijden van stippellijnen (beperking: slechts één type patroon per taak)

• Verbeteringen van de instellingen

Bijgewerkt op 14 juni 2022

Krijg persoonlijke ondersteuning van onze Ruby® experts.

Contact opnemen met ondersteuning