Laser cutter SP2000

SP2000 lasersnijder bekroond tot Beste Product van het Jaar

De SP2000, waarmee u kunt lasersnijden is bekroond met een award voor Beste Product van het Jaar

Gepubliceerd op: 21.11.2018

Award voor Beste Product van het Jaar

Vol trots kunnen we aankondigen dat onze SP2000 lasersnijder bekroond is tot Product van het Jaar. Niemand minder dan Specialty Graphic Imaging Association (SGIA) verkoos de lasersnijder tot Product van het jaar op het SGIA Expo in Las Vegas. 

Meer dan 100 bedrijven namen deel aan de prestigieuze competitie. Maar liefst 255 inzendingen werden ingediend in 74 categorieën.


Ontwerp & Snelheid

Met zijn robuuste en ergonomische ontwerp combineert de SP2000 het ontwerp met hoge snelheidsprestaties. De laser machine is ontwikkeld voor de efficiënte verwerking van grootformaat materialen zoals acryl, hout, textiel of karton. Met een werkgebied van 1,6 x 2,5 meter biedt de laser cutting machine een royale werkruimte en ergonomische toegang van alle kanten.

Ontdek de SP laser cutting machine

"We zijn erg blij met een Product van het Jaar award, zei Warren Knipple, voorzitter van Trotec Laser Inc. "Het is een grote eer om erkend te worden door een invloedrijke en vooruitstrevende branchevereniging zoals SGIA en we vertrouwen er dan ook op dat de SP2000 in de toekomst een grote rol zal spelen in het voortstuwen van de sector ".

Bekijk onze lasers in actie! Vraag nu een demo aan
Vraag nu een demo aan