Kerstgroet- en informatie van Trotec Laser

Gepubliceerd op: 10.12.2018

Trotec Laser heeft aangepaste openingstijden rondom 'the most wonderful time of the year'. Wij zijn gesloten vanaf 24 december 14.00 uur  t/m 1 januari. Voor technische zaken die niet tot het nieuwe jaar kunnen wachten zijn wij telefonisch bereikbaar op 27 en 28 december van 10.00uur - 14.00uur.

Bestellingen laser- en graveermaterialen

Bestellingen voor laser- en graveermateriaal gaan tot en met donderdag 20 december 12.00 uur de deur uit. De pakketjes zullen, mits op voorraad, de volgende dag worden aangeboden. Voor bestellingen na 20 december 12.00 uur geldt dat deze in het nieuwe jaar worden verstuurd.

DIY: kerstboom met unieke versiering

Creëer een warm welkom met een handgemaakte houten kerstboom en unieke kerstversieringen van acrylaat. Download onze gratis template en bekijk ons stappenplan.

Maak uw eigen kerstboom 

Kerstgroet

Namens Trotec Laser B.V. willen wij u een hele fijne Kerst toewensen & een zeer voorspoedig 2019, met daarin veel laserplezier! Wij staan weer graag tot uw dienst vanaf 2 januari.