JobControl® 11.0 Release: Update Instructies

Gepubliceerd op: 03.12.2018

Software Update Beschikbaar

JobControl® Versie 11.0 is nu beschikbaar voor Speedy en SP lasersystemen (alleen SP500 en SP1500). Gebruik onderstaande download link en instructies om uw software en firmware te updaten. De gratis update naar Job Control Versie 11 vereist een rood CPU board. Wilt u zeker weten of uw lasermachine compatibel is met JobControl 11? Stuur dan uw serienummer en JobControl versie naar ons toe en we zoeken het graag voor u uit!

Contact Technische Dienst

Download Instructies

  1. Klik op onderstaande download link.
  2. Voer uw informatie in en klik op "start download".
  3. De software zal nu gedownload worden. Pak de map uit om de bestanden te bekijken.
  4. Kies voor 'Run' Setup.exe in de map.
  5. Volg de installatie instructies.
  6. Start uw PC opnieuw op als de installatie voltooid is.
  7. Open JobControl en maak verbinding met uw laser. De firmware update wordt gestart. Volg de instructies op het scherm.

Let op: Onderbreek de firmware update niet.

Download JobControl 11.0

Nieuwjaars Tour

Voor een frisse start van 2019 plannen wij een Nieuwjaars Tour door Nederland en België in de maanden januari en februari. Wij raden een jaarlijkse checkup aan voor alle Trotec lasersystemen, voor een langere levensduur van uw machine en een optimaal laserresultaat. We hebben voor u een speciale aanbieding voor deze technische controle. Onze Service Engineers zullen tijdens deze technische controle voor u JobControl 11 installeren!

Meer over Nieuwjaars Tour